instereo.

Van Plan tot
plaatsing

Van plan tot plaatsing

instereo ondersteunt particulieren, elektriciens en architecten en andere professionals bij de integratie van beeld en klank in woningen en projecten. Van advies, planstudie tot plaatsing en configuratie.

Unieke aanpak

instereo zorgt voor een persoonlijke benadering én service. Elke ruimte wordt zorgvuldig in kaart gebracht waardoor de nieuwe audio- en videosystemen naadloos integreren in je woning. Ook met de reeds aanwezige apparatuur. Jouw persoonlijke situatie en wensen staan dus steeds centraal!

Passie

Zaakvoerder Mike was meer dan 20 jaar werkzaam bij Hifi-Center Walter Melis waar hij de nodige kennis en knowhow in de sector opbouwde. Hij is ondertussen een echte expert op het vlak van audiovisuele projecten. Aarzel dus niet om contact op te nemen met instereo voor al je hifi vragen!

Wie zijn we?

Multiroom

Muziek in iedere kamer

Geniet je graag van je favoriete muziek in elke ruimte van je woning?
Maak gebruik van een geïntegreerd muzieksysteem. 
Bediening kan eenvoudig met je smartphone, tablet of zelfs via stem.

De meeste Multiroom-systemen werken zowel bekabeld als draadloos.

Muziekservices zoals Spotify, Deezer, Tidal, Qubuz kan je makkelijk integreren. Andere mogelijkheden zijn internetradio, Airplay2 maar ook analoge bronnen zoals een platenspeler, CD, TV vormen geen probleem. Ook eigen muziek van je smartphone, tablet of netwerk harde schijf (NAS) is uiteraard een optie.

Kom gerust langs voor een demo!

Video

Alles voor het beste beeld

Ontdek samen met instereo de allernieuwste trends op beeldvlak. OLED TV, spiegel TV of zelfs vochtbestendige TV’s voor je badkamer of outdoor gebruik? instereo biedt hierin een ruim assortiment van mogelijkheden! Ook voor cinemaprojectie op maat kan je bij ons terecht.

Verschillende opstellingen zijn mogelijk: hangend aan de muur of plafond, vloerstaand, gemotoriseerd.

instereo implementeert het beste beeld naadloos in jouw ruimte!

Audio

Ervaar muziek op úw eigen manier

instereo is specialist op het gebied van gepersonaliseerde muziekbeleving. Iedereen beleeft muziek immers op z'n eigen manier.

Bij de samenstelling van de juiste audiocomponenten staan jouw persoonlijke wensen steeds centraal. Wij zoeken dan ook het juiste evenwicht tussen de muzikale weergavecapaciteiten, vormgeving en kostprijs.

Onze specialiteit richt zich ook op de integratie van custom install speakers voor in- of outdoor gebruik. Zelfs voor geluid in sauna-, wellness- of hammamruimtes kan je bij ons terecht!

Netwerken

Onderschat een degelijk WiFi en bedraad netwerk niet!

Nagenoeg elk elektrisch apparaat kan anno 2018 worden aangesloten op een bekabeld of draadloos netwerk. Databekabeling is dan ook een zeer belangrijk onderdeel geworden bij audiovisuele projecten.

Bij instereo kan je terecht voor advies, installatie en netwerkconfiguratie. Dit zowel van je router, switch, Wifi access points, NAS drive, enz... Enkel als deze dingen op punt staan, kan je tablet, smart-TV, media streamer of muziekservice werken zoals het hoort.

(C) Copyright 2018 - Instereo - design en realisatie ditisvet